vergaderen
Vergaderen

Vergaderen

Een kick off of een productpresentatie zijn belangrijke mijlpalen binnen uw bedrijf. U gaat uw relaties introduceren met het product of dienst waar u lang aan heeft gewerkt. Iets wat de relatie alleen maar zal verstevigen. Hierbij kan ook gedacht worden aan een vergadering die een keer op een andere locatie is dan wat men gewend is, dit kan de creativiteit en de input alleen maar versterken!e

Als full service organisatiebureau ontwikkelen wij voor elke gelegenheid een custom made productie, die verrassend, onderscheidend en effectief is.

Feest

Heeft u een kerstfeest, nieuwjaarsfeest, jubileum? Alles wat er te vieren valt kan door ons verzorgd worden. Wij houden rekening met uw wensen en kleden het smaakvol aan. Uw mensen of de collega die een jubileum te vieren hebben komen niks te kort.

Let u er wel op dat uw medewerkers niet op tijd naar huis zullen gaan, het enorm naar hun zin zullen hebben en dus met een kater de volgende dag naar werk komen? Gun ze ook maar dat uurtje extra uitslaaptijd. U bent een held!

feest
Feest
teambuilding
Team Building

Team building

Uiteraard is er niets leukers dan een dag die in het teken staat om je team te versterken. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Verschillende evenementen en activiteiten kunnen door ons georganiseerd worden zodat uw team alleen maar sterker en beter wordt, wie wilt dat nou niet?

Activiteiten, speeches, spelletjes, niets is te gek bedacht en kan samen met ons voor jullie geregeld worden.

Uw zakelijk evenement in Het Koetshuijs