huwelijksceremonie
Huwelijksceremonie

Huwelijksceremonie

Afhankelijk van het evenement kan er natuurlijk altijd gekozen worden voor een feest!

Hierbij is eigenlijk alles mogelijk, een band, DJ of optreden, ook bieden wij jullie de mogelijkheid om een spetterende entree te maken op je eigen feest.

Het drankarrangement kan door ons verzorgd worden, de dranken naar keuze, waarbij jullie en de gasten van heerlijke hapjes genieten.

Ook is er de mogelijkheid om aan het einde van de avond een heerlijke late night snack te serveren.

Samen maken we er een top feest van!

Diner / borrel

Wij zouden een diner kunnen verzorgen in de vorm van een informeel lange tafel diner, een chique sitting diner, een bbq, een walking diner, niks is te gek!

Maar een borrel is ook mogelijk. Heeft u andere ideeën? Alles is mogelijk in overleg!

Verder is er de mogelijkheid dat ons personeel rond gaat met lekker hapjes en drankjes en kunnen jullie met de gasten proosten op jullie geluk.

diner of borrel
Diner / borrel

Uiteraard zijn kinderen op jullie feestelijke dag meer dan welkom en besteden wij aandacht aan een lekkere en leuke invulling voor de allerkleinsten.

Image
feestavond
Feestavond

Feestavond

Bij de mooiste dag van je leven hoort natuurlijk ook de perfecte feestavond. Na het heerlijke diner zal de DJ of band klaar staan en jullie hebben de mogelijkheid om een spetterende entree te maken.

Het drankarrangement wordt door ons verzorgd, de dranken kunnen naar wens en budget samengesteld worden en waarbij jullie en de gasten van heerlijke hapjes genieten.

Ook is er de mogelijkheid om aan het einde van de avond een heerlijke late night snack te serveren.

Samen maken wij er een top feest van!

Trouwen jullie in Het Koetshuijs?