feest
Feest

Feest

Afhankelijk van het evenement kan er natuurlijk altijd gekozen worden voor een feest!

Hierbij is eigenlijk alles mogelijk, een band, DJ of optreden, ook bieden wij jullie de mogelijkheid om een spetterende entree te maken op je eigen feest.

Het drankarrangement kan door ons verzorgd worden, de dranken naar keuze, waarbij jullie en de gasten van heerlijke hapjes genieten.

Ook is er de mogelijkheid om aan het einde van de avond een heerlijke late night snack te serveren.

Samen maken we er een top feest van!

Jubileum

Wij zijn van alle markten thuis, dus ook een jubileum vieren is bij ons geen probleem. Dit kan voor een huwelijk, prive of bedrijf zijn.

Ook hier kan het drankarrangement door ons verzorgd worden, de dranken naar keuze, en heerlijke hapjes waar de gasten van kunnen genieten.

Alles kan en mag!

jubileum
Jubileum

Uiteraard zijn kinderen op jullie feestelijke dag meer dan welkom en besteden wij aandacht aan een lekkere en leuke invulling voor de allerkleinsten.

diner
Diner

Diner

Heb je iets speciaals te vieren, dit kan je natuurlijk ook altijd met een heerlijk diner doen.

Verschillende soorten diners kunnen door ons verzorgd worden.

Niets is onmogelijk bij MOED Events, wij houden er van om een feest zo persoonlijk mogelijk te maken en het lekkerste eten te verzorgen!

Condoleance

Een condoleance is een mooi moment om samen met familieleden en vrienden uw dierbare te herdenken. Om met een traan en een lach herinneringen op te halen.

U maakt de condoleance extra persoonlijk door een locatie te kiezen die aansluit op de wensen, het leven en het karakter van uw dierbare. De omgeving en sfeer van Het Koetshuijs nodigen uit tot een persoonlijk afscheid met een eigen invulling.

Het is fijn om samen een emotionele dag af te sluiten met uw familie en andere aanwezigen. Bij Het Koetshuijs is het mogelijk om aandacht voor elkaar te hebben in een natuurlijke en rustige omgeving. Ons team is professioneel en De locatie is sfeervol en de opstellingen zijn flexibel waardoor we samen met u de gewenste uitstraling van de condoleance kunnen creëren. De diverse zalen zijn sfeervol en de opstellingen zijn flexibel, We kijken graag samen met u hoe we de condoleance vorm kunnen geven. De wensen van u en uw dierbaren staan voorop.

Op basis van jullie wensen kunnen wij jullie dan op de mogelijkheden en verplichtingen wijzen. De formaliteiten worden zo netjes geregeld en er wordt zorg gedragen voor een goede organisatie van de uitvaart.

condoleance
Condoleance

Uw privé gelegenheid in Het Koetshuijs