het koetshuijs
Het Koetshuijs

U bent welkom!

Exclusieve, unieke evenementenlocatie

Het Koetshuijs is een schitterend landelijk gelegen luxe evenementenlocatie, aan de grens van België en op ca. 15 minuten rijden van Breda. De totale sfeer is rustiek met een sfeervolle en exclusieve uitstraling.

Een uniek pand voorzien van een grote tuin en een gezellige kleine fruit boomgaard. Met de prachtige ruimte binnen en buiten is het geschikt voor ieder evenement.

Wij kunnen de juiste sfeer creëren voor iedere gelegenheid. De locatie zal 24 uur per dag, 7 dagen per week te boeken zijn.

De prachtige tuin kan door de nauwe samenwerking met Bedouin Strechtents bij zowel goed als minder goed weer ingezet worden. Tegen kostprijs kan de gehele tuin worden voorzien van een sfeervolle overkapping.

Op het terrein is er voldoende parkeergelegenheid grenzend aan de evenementenlocatie.

Een exclusieve en unieke evenementen locatie met een hoog serviceniveau dat is wat MOED jullie kan bieden. Het moderne maar sfeervolle interieur en de prachtige tuin zal op jullie en de gasten een onvergetelijke indruk achter laten.

De locatie is voorzien van een zeer luxe audio uitrusting. Deze kan dan ook bij elk soort evenement op een passende manier worden ingezet.

Terwijl iedereen geniet, zal het team van MOED er voor zorgen dat er niets ontbreekt en al uw verwachtingen overtreffen.

Impressie

Op Instagram vindt u nog veel meer foto's

exterieur koetshuijs
interieur koetshuijs
exterieur koetshuijs

Locatiekosten

Ceremonie / Condoleance€650,00
Dagdeel€325,00
Gehele dag doordeweeks€850,00
Gehele dag vrijdag t/m zondag€1250,00

Inbegrepen in tarief

  • Locatiemanager tijdens het evenement

  • Bloem- en kaarsendecoratie

  • Schoonmaakkosten

Capaciteit

U-vorm vergadering24 personen
Theater60 personen
Receptie / feest80 tot 100 personen
Carré32 personen
Diner50 personen

Uw evenement in Het Koetshuijs